Blogia
Associació Cultural Catalunya - El Salvador

aprèn català!

aprèn català!

Català Bàsic 1 - Curs gratuït

De l’1 d’octubre al 17 de desembre - Dilluns i dimecres de 9:30 a 11:30

Inscripcions: a Casa Amèrica Catalunya, del 8 de juliol al 8 de setembre!!!


per Ferran Civit

La Casa Amèrica ofereix cursos de català amb la col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya. I tots els cursos són gratuïts per a persones nouvingudes a casa nostra, o sigui que no hi ha excusa!

Encara que el català i el castellà són cooficials, només el català és la llengua pròpia i originària de Catalunya i del conjunt dels Països Catalans (País Valencià i Illes Balears). I per això, tot i que tothom aquí parla el català i el castellà, coneixent la llengua del país és més fàcil integrar-se. S’obren més portes...

Cal tenir en compte que la llengua vehicular de l’educació i de l’administració pública és el català. Per tant, com més ràpid aprenguem el català, més fàcil i ràpida serà la plena immersió, tant la nostra com la dels nostres fills.

A part del tema funcional, aprendre el català sempre és una mostra de respecte cap a la població autòctona, que sempre ho agrairà. El català sovint ha estat maltractat pel castellà i el francès, i qualsevol mostra de suport serà benvinguda. Si voleu ser uns catalans més, aprengueu català! I si no esteu encara a Catalunya, també podeu apuntar-vos a cursos de català als diferents Casals Catalans repartits pel món.

0 comentarios