Blogia
Associació Cultural Catalunya - El Salvador

setmana del llibre de cooperació

Després de l'èxit que va tenir el Mercat del Llibre Solidari l'any passat, en el marc de l'Any de Llibre i la Lectura, el projecte Trenkalòs ha decidit organitzar la Setmana del Llibre de Cooperació amb l'objectiu d'agrupar "llibres que en el mercat convencional difícilment trobem", tots ells "sobre temàtiques socials centrades en el coneixement del nostre món i en la promoció d’una cultura de la pau i la cooperació". 

Però no només es poden trobar llibres. Aquesta tarda, per exemple, es projectarà el documental "Grozny, crònica d'una desaparició", del director Manon Loizeau, i es parlarà de la periodista rusa recentment assasinada, Anna Politkovskaia. Demà a la tarda es parlarà de Bòsnia; dimecres intervendran Arcadi Oliveres i Amanda Sans, responsable de premsa de MSF; i divendres hi ha haurà una taula rodona sota el lema "Cooperació Internacional: missatge rebut?", amb la participació del peiodista Bru Rovira, el cooperant Jordi Raich i el catedràtic de ciències polítiques de la UB, Pere Vilanova.

Tot això al Centre Cívic Cotxeres de Sants, del 27 de desembre a l'1 de desembre. Per a més informació: http://www.trenkalos.org/.

 

0 comentarios